Tietoa meistä

Seuramme toiminta on tarkoitettu kaikille polkujuoksusta kiinnostuneille, ikään tai juoksutaustaan katsomatta. Olet tervetullut mukaan toimintaamme, olitpa polkujuoksunoviisi tai jo kokenut polkukettu. 

Seuramme kotipaikka on Oulu, jonka lähistölle toimintamme keskittyy. Puolen Suomen Polkujuoksujoukkue –sloganistamme huolimatta emme halua profiloitua kilpajoukkueena, vaan pääasiallinen tavoitteemme on innostaa ja aktivoida ihmisiä polkujuoksun pariin. 

Toimintamme keskipisteenä ovat yhteislenkit ja reissut, joiden avulla haluamme tarjota mahdollisuutta harrastaa lajia samanhenkisessä seurassa ja nostattaa yhteishenkeä. Emme toki kuitenkaan pahastu, jos joku innostuu nimissämme kisailemaan ja vaikkapa pärjäämäänkin.  

Rekisteröityneenä yhdistyksenä meillä on myös viralliset säännöt mutta pysyttelemme mieluummin kuitenkin toiminnassamme rentoina ja epävirallisina. Tutustu seuran sääntöihin

Tästä kaikki alkoi

Idea pohjoisen omasta polkujuoksuseurasta sai alkunsa elokuussa 2015 kun kolme oululaiskaveria valloitti Haltin ja haaveili uusista verkkareista. Idean piti kuitenkin hautua ja tekeytyä muutama kuukausi, ennenkuin seura virallisesti perustettiin.